Team

Een vertrouwd adres voor lease en verhuur

Hier een koptekstje

Wij zijn Justlease. Een dochteronderneming van Terberg Leasing*. Ons verhaal begon vijf jaar geleden. Met de ambitie de wereld van autolease te veranderen en bereikbaar te maken voor particulieren. Dat is ons gelukt met ons product Private Lease. Dagelijks werken wij met 120 betrokken collega’s aan de uitbreiding, verbetering en vernieuwing van ons product. En dat wordt opgemerkt: onze klanten geven ons en onze dienstverlening een 8,7. Daar zijn wij super trots op!

Dé specialist in private lease

Wij zijn jouw specialist in leasen en bieden onze klanten slimme mobiliteitsoplossingen. Dit doen we door te luisteren naar jou en onze bestaande klanten. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en afstemmen op jouw behoefte. Samen regelen we uw mobiliteit op een slimme en betaalbare manier.

Onze unieke service

Bij Justlease kies je voor een totaalpakket met: Auto en contract op maat: je kiest zelf welke opties je wel of niet wilt Flexibiliteit: eenvoudig je kilometers instellen via onze app, auto ‘upgraden’ of afstand doen van je contract Haal en brengservice bij onderhoud: op de locatie en dag dat het jou uitkomt Een vaste prijs om te kunnen budgetteren Volle tank brandstof bij aflevering 14 dagen bedenktijd.

Meer over leasen

Persoonlijk contact

Wij staan elke werkdag voor u klaar.
U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Tot ziens bij VERHEIJ Lease • Rental • Sales!

0183 73 13 33 Contactformulier
Sportlaan 5A Graafland 66A
Schelluinen Groot-Ammers
Bel ons direct